Verdenscup pistol/rifle 2015

Verdenscupen består av en serie med enkeltkonkurranser. Konkurransene blir arrangert i ulike land. Den 15.mai starter verdenscuprunden i USA. Arrangementet finner sted på Fort Benning, og varer til og med 22.mai. Fire norske rifleskyttere skal delta. De er Vebjørn Berg, Stian Bogar, Are Hansen og Harald Stenvaag. Dette er sesongens tredje verdenscuprunde.

Maline i skuddet

Malin Westerheim er en norsk skytter som har sikret seg mange gode plasseringer. Hun ble nummer 11 i Ungdoms-OL i 2010, og hennes hittil beste plassering i verdenscupen er en femteplass. Som junior vant hun EM-bronse, og hun har også vunnet to NM-gull som junior. Hun er en kommende stjerne, selv om ekspertene ikke anser at hun har store sjanser i verdenscupen i år.

VM-gull i boks

Ole-Kristian Bryhn vant sitt første VM-gull høsten 2014. Han er alltid en av favorittene hos Bet365 når han deltar i konkurranser. Han ble på tredjeplass sammenlagt i verdenscupen i 50 meter rifle i 2014. Med god skyting i verdenscupen i 2015, har han også sikret Norge en tredje kvoteplass i skyting til OL i 2016.Tore Brovold er også en dyktig skytter. Han skyter leirdueskyting, og ble på sjetteplass i verdenscupfinalen i skeet i 2014. På kvinnesiden kom Malin Westerheim på femteplass i verdenscupfinalen i 50 meter rifle i 2014.