Ta med powerbanken når du skal på fisketur

I våre dager har vi blitt vant til å ha med smarttelefonen over alt. Også på fisketur vil teknologien kunne bidra, enten det er til å dra storfisken, eller til underholdning når fisken ikke biter i det hele tatt. Du kan spille, sjekke vær og temperatur eller google fisketips og agn. Det finnes også smarte apper som kan hjelpe deg med å lure fisken på kroken.

Praktisk tilbehør

Jo lenger fisketuren varer, jo større er muligheten for at batteriet blir tomt og da er en eller flere powerbanker uunnværlig tilbehør. Det finnes mange ulike powerbanker på markedet som er godt egnet. De tar ikke mye plass i sekken og gir både muligheter og trygghet på turen. En ekstern lader med mulighet for opptil 10 ladninger dekker de fleste behov på farten, både med og uten overnatting. Utbrettbart solcellepanel vil også la deg enkelt lade powerbanken på tur. Dette gjør at du kan være trygg på at du aldri vil gå tom for batteri.

Det er praktisk å handle i en nettbutikk, slik at du kan sammenligne produkter i fred og finne den powerbanken som passer best for ditt turbehov. Du slipper også å komme deg til selve butikken, og kan heller bruke tiden på å planlegge fisketuren.