Få hjelp av en naprapat før du drar på jakt eller fiske

Jakt og fiske er populære aktiviteter blant mange nordmenn, men de kan også være krevende for kroppen. Det er derfor viktig å ta vare på ledd og muskler før, under og etter turen. En naprapat kan hjelpe deg med å forebygge og behandle eventuelle plager som kan oppstå i forbindelse med jakt og fiske.

Hva er naprapat?

En naprapat er en helsepersonell som gir manuell behandling av muskel-og leddplager. Naprapaten bruker ulike teknikker som manipulasjon, mobiliser, tiggerpunktbehandling, muskeltøyning og massasje for å normalisere funksjonen i bevegelsesapparatet.

Hvordan kan en naprapat hjelpe deg før jakten eller fisketuren?

Jakt og fiske kan innebære lange perioder med stillesitting, bæring av tungt utstyr, ujevnt terreng og plutselige bevegelser. Dette kan føre til stivhet, smerter og betennelser i nakke, rygg, skuldre, armer, hofter, knær og ankler. En naprapat kan hjelpe deg med å løse opp spenninger, øke blodsirkulasjonen, redusere betennelse, gjenopprette bevegelighet og styrke muskulaturen. Dette kan bidre til å forebygge alvorlige skader og øke din komfort og nytelse av turen.

Hvis du planlegger en jakt- eller fisketur kan det være lurt å oppsøke en naprapat i forkant for å få en sjekk av din fysiske tilstand. Du kan få hjelp fra eksperter her.