Tidsfordriv på jaktturen

Det er ikke til å legge skjul på – det blir fort en del venting når man er ute på jakt. Det er dessverre ikke slik at dyra vet når man kommer seg ut på post, og dermed kan det ta en god del tid før det blir noe action. Derfor kan det også være lurt å planlegge litt hva man skal gjøre når man har downtime, slik at ventetiden ikke føles alt for lang.

Bruk mobilen!

Mobilen er kanskje allerede din beste venn, men ikke alle tenker på at den kan være en flott kompis på jaktturer også. Du trenger selvsagt ikke bare å sitte med sosiale medier, det er mye annet mobilen kan brukes til. Ett av de heteste tipsene er å laste ned en bok-app som gir deg muligheten til å lese e-bøker direkte i mobilen. Her kan du enkelt laste inn hundrevis av bøker, slik at du ikke går lei eller tom selv etter flere dager i fjellet. Ønsker du litt mer action så kan du prøve ut adrenalinfylte opplevelser på mobilen. Her finnes det tonnevis av ulike nettsider å velge mellom, med et voldsomt spillutvalg. Kanskje savner du de gamle spilleautomatene? I så fall finner du tusenvis av nye og spennende versjoner av disse på nettet. Er du mer en pokertype så kan du også spille poker og andre bordspill hos alle de største nettcasinoene.

Bruk tiden

Kanskje har du tenkt på å videreutdanne deg, enten i forhold til hva du kan jakte på selv eller som instruktør. Dette er også noe man kan ta med seg og jobbe med mens man allikevel er ute i skogen. Igjen kan det lønne seg å ha alt av info og dokumenter på mobilen, slik at man enkelt kan bla opp det man trenger når ventetiden starter.Når du er ute i naturen har du mange valgmuligheter, og det viktigste er at du har en god tid og gjør det som står ditt hjerte nærest.